סלט תפוחי אדמה עם חרדל. צילום יחצ TEKA

מתחיל להיות קר: סלט תפוחי אדמה חם ומהיר

סלט תפוחי אדמה משודרג ופשוט להכנה, שכיף לאכול במיוחד בימי החורף  עם שילוב מקורי של טעמים, מרכיבים טריים וכמה דקות של עבודה, אפשר ליצור מנה איכותית מזינה ודלת קלוריות. 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

סלט תפוחי אדמה עם חרדל 

מצרכים

700 גר’ תפוחי אדמה אדומים בינונים

חופן גבעולי אספרגוס

2 בצל ירוק

2 קלחי תירס

עשבי תיבול טריים

קליפת לימון

מלח ופלפל

1 כפית פפריקה

עבור הרוטב

150 מ”ל שמן זית

מיץ לימון

2 כפיות חרדל

3 תמר  מג’הול

צילום יחצ TEKA

הוראות הכנה

שטפו את תפוחי האדמה ובשלו אותם  עם הקליפה בסיר עם מים עד לריכוך. הניחו אותם בצד.

קצצו את גבעולי האספרגוס והניחו אותם במים רותחים למשך כ-30 שניות. קררו במהירות והניחו בצד.

הרתיחו את קלחי התירס למשך 10 ד’ , רוקנו את המים ושמרו בצד למאוחר יותר.

חתכו את תפוחי האדמה לחצאים או רבעים.

חממו במחבת 2 כפות שמן זית וטגנו את תפוחי האדמה וגרגירי התירס עד שיקבלו גוון חום מוזהב.

הניחו בקערה .

חתכו בצל ירוק לרצועות והוסיפו לתפוחי האדמה.

הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, קצצו את עשבי התיבול והוסיפו את קליפת הלימון.

הסירו את הגלעינים וחיתכו את התמרים לפרוסות דקות ערבבו עם שאר מרכיבי  הרוטב  וצקו על הסלט .

ערבבו היטב. מומלץ להגיש חם

תגובות פייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

נגישות